کد خبر 1662874
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۰
سلامت

متخصص طب‌سنتی درخصوص تغذیه در فصل پاییز توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش مشرق، مریم مقیمی متخصص طب سنتی راجع به بایدها و نبایدهای مواد غذایی در فصول سرد گفت: به طور کلی تغذیه در فصول سرد اخلاط و مواد زائد در بدن تجمع پیدا می‌کنند و دفع آن برای افراد سخت می‌شود. توصیه می‌کنیم برای دفع بهتر، افراد صبح ناشتا حتماً یک استکان آب‌جوش مصرف کنند.

وی ادامه داد: افرادی که در فصول سرد از آب‌جوش استفاده می‌کنند کمتر دچار یبوست می‌شوند. آب‌جوش برای دفع اخلاط و مواد در بدن کمک کننده است به خصوص برای افرادی که سابقه یبوست و بواسیر دارند، بهترین درمان است.

متخصص طب‌سنتی همچنین افزود: مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است. افراد سعی کنند از غذاهایی با مزاج سرد و خشک استفاده نکنند. خوردن غذاهای شور و تند، آب یخ برای تمامی افراد منع شده و برای کمک به گوارش و سیستم ایمنی بدنشان بهتر است بیشتر از شلغم و ترب که از صیفی‌جات هستند به صورت پخته و در سوپ و آش استفاده شود.

مقیمی اذعان کرد: در خصوص مصرف میوه‌ها، مصرف میوه‌هایی مانند نارنگی، کیوی که مزاج آن‌ها سرد است برای افرادی که مشکلات گوارشی ندارند منعی ندارد اما افرادی که مشکلات گوارشی و دچار معده درد، نفخ هستند نباید از این میوه‌ها استفاده کنند؛ اگر هم خواستند استفاده کنند حتماً با مصلح آن (عسل، زنجبیل) و در مقدار بسیار کم مصرف کنند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۸
    0 0
    سرد مزاج با طبع سرد فرق داره . اینکه صحبت از غذاها و سازش با بدن می کنه، منظورش طبع سرد داشتن است. سردمزاجی را معمولا برای کسانی که از نظر قدرت جنسی ضعیف هستند به کار می برند . یک فرد می تواند از نظر غذایی، طبع خیلی سردی داشته باشد ولی از نظر جنسی خیلی گرم و قوی باشد
    • IR ۰۸:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۸
      0 0
      مجید ولبندم تو فرهنگ لغت مزاج و طبع مترادف هم دیگه هست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس